Morden i Midsomer:Morden i Badgers Drift

Publicerat: 1 oktober, 2010 i Caroline Graham, Morden i Midsomer

Vacker, fridfull och idyllisk – på ytan verkar Badgers Drift vara en fulländad engelsk by. Men under fasaden döljer sig mörka hemligheter. När Miss Emily Simpson beger sig ut i skogen på jakt efter en ovanlig blomma får hon syn på något som kommer att få ödesdigra konsekvenser för henne själv och hela byn.

Kommissarie Barnaby och hans assistent Troy kallas in för att utreda vad många tror är ett naturligt dödsfall. Men Barnaby anar att allt inte står rätt till…

Som jag längtat efter att dessa skulle komma ut på svenska! Jag blev inte besviken, gillade denna från första till sista siden.

Har sett filmen, men som tur var så hade jag glömt det mesta så jag kan bara säga att denna bok inte är så där jobbigt förutsägbar som många deckare gärna blir.

Såg filmen igen efter att jag läst boken och visst vissa fel fanns det i filmen, men inget som man retade ihjäl sig på, som man kan göra när en bok blivit film.

Jag gillade verkligen att man fick en inblick i Barnabys liv, känslor och relationer, det går förlorat rätt rejält i filmerna.

En bok som av mig får en stark 5a!

Kram! Och glöm inte läsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s