Har jag varit så korkad?

Publicerat: 30 juni, 2011 i Bodil Mårtensson, Fjärran stjärnor, John Fante, Penelopiaden, Vägen till Los Angeles

Skulle ta fram Penelopiaden för att kanske smygbörja med den, iaf titta lite i den, kanske läsa någon rad. Bara sitta med den i handen, men då hittade jag den inte! Har jag varit så korkad att jag lånat ut den?
Har en förmåga att låna ut böcker som inte hittar hem igen, har efterlyst Fjärran stjärnor ju, men den lyser med sin frånvara fortfarande! :(

Ska aldrig mer låna ut mina absoluta favoriter, får hänvisa till bibblan hädanefter när någon vill låna något bra av mig.


Så om någon ser detta och vet med sig att ni lånat någon av böckerna av mig, hojta till, Fjärran stjärnor kan ni låna ett tag till men Penelopiaden MÅSTE hem direkt.

Mellan E läste ut Fyndet på havets botten av Bodil Mårtensson igår och direkt sa han att den ska han läsa igen, på en gång. Det är rätt bra betyg på en bok om man vill läsa om den direkt igen.

Själv började jag med ännu en bok inatt, kunde inte låta bli att kika lite i Vägen till Los Angeles av John Fante den verkade himla bra faktiskt. :D

Det verkar vara en underhållande bok med en lite allvarlig underton, eller?  Och med tanke på att den skrevs någon gång på 1930-talet så känns den helt aktuell, man får intrycket av att den mycket väl kunde ha skrivits på 2000-talet. Iaf det lilla jag hann läsa inatt.

Nu ska jag fixa till lite inför min och AnGu’s lilla weekendresa, men kolla gärna era bokhyllor om ni har någon av mina böcker, Fjärran stjärnor kan ni som sagt låna lite till, men hojta iaf till om ni har den, men Penelopiaden vill jag ha hem bums! :D
Annonser
kommentarer
  1. Annica skriver:

    Penelopiaden är hittad! Hade bara ställt den i en annan hylla! PUST! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s