Detta har ingen plats

Publicerat: 13 november, 2012 i bokbabbel
Etiketter:, ,

i mina bokhyllor.

image

Jag har det mesta i mina hyllor, även om jag försöker att bara ha böcker i dom.
Men det finns en grej som får mig att se rött så fort de uppenbarar sig i mina hyllor. De små hemska plastbitarna från Danmark! LEGO!
Jag har de precis överallt i huset, tom inne på toaletten så jag har ett legoförbud i mina hyllor! Det håller jag hårt på och hittar jag lego där, har barnen tre sekunder på sig att rädda sina bitar.
Helst av allt skulle jag bara vilja ta dammsugaren och suga upp dessa bitar, eller slänga dom i soporna, eller samla ihop dom och sen ha ett litet legobål i trädgården. Men så elak är jag inte, barnen får ta hand om dom och sen lovar de att hålla dessa hemska bitar från mina hyllor, det brukar hålla i en vecka.
Sen är bitarna tillbaka.
Missförstå mig rätt nu, jag tycker som alla att det är bra saker, barnen får använda fantasin och sin kreativa sida, det här jag inget emot, det jag är trött på är att hitta plastbitarna precis överallt, på toa, i köket, i mina byrålådor och i mina bokhyllor! Någonstans vill jag ha en legofri zon och det är mina hyllor, det anser jag inte vara för mycket begärt!

Annonser
kommentarer
  1. […] om mitt förbud kan ni läsa här Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes bokhyllor, förbud, lego av […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s