Författarträff

Publicerat: 14 april, 2013 i barnböcker, böcker, författarträff

DSC00077Igår var ju Anton och jag inne i stan och träffade Jessica Hardiman på Bokskåpet. Det var en spänd liten kille som redan vid 08 undrade om vi skulle åka snart. Hoppsan, två timmar kvar hur ska detta sluta?

Men, men efter att ha fått frågan ”Ska vi åka snart?” väldigt många gånger under dessa två timmar var det iaf tid att åka.

Vi åkte först buss och sen spårvagn, spännande bara det för en liten kille.

Vi kommer iaf fram till bokhandeln och vilken underbar liten bokhandel. Precis en sån jag drömt om, ni vet en sån söt liten bokhandel som Meg Ryan har i Du har mail.

Vi sätter oss till rätta i rummet och väntar på Jessica. Det lilla rummet blir fullt av förväntansfulla barn med föräldrar.

DSC00078Jessica kom in och satte sig och började läsa ur sin underbara bok, alla barn satt tysta och stilla som små ljus och de kunde inte få nog av sagan. Vi fick även lyssna på en liten sång, en gullig liten sång.

Det var en mysig stund och jag tror att alla barn som var där uppskattade det och tyckte boken var spännande.

Har ni föräldrar tillfälle att träffa en barnboksförfattare med era barn, missa inte det tillfälle för jag tror det betyder väldigt mycket för barnen att de får chansen att träffa den/de som skrivit den där boken som de bara älskar.

Jag vet iaf att Anton uppskattade att få träffa Jessica, för han pratade inte om något annat än boken, Jessica och hur mysigt det var när vi sen åkte hem.

Hela lilla killen var sprallig som tusan när vi kom hem, han vek inte från min sida på hela dDSC00079agen/kvällen och han bubblade om den här träffen ända tills han somnade.

Det är underbart att kunna ge honom detta, tänk att något som inte kostade mer än ett par bussbiljetter och lite godis och annat gott kunde göra så mycket för den lille killen.

Så alla ni föräldrar där ute, gör något så här mysigt med era barn, livet går inte ut på att stressa och köra slut på sig själv och barnen med femtioelva olika träningar i veckan, ibland kan det räcka med att bara vara och göra något så här mysigt som Anton och jag gjorde igår, kanske det är sånt här som barnen verkligen minns och uppskattar. Vad vet jag.

Tack till Jessica och Bokskåpet för en mysig förmiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s