Och på tal om bibblan

Publicerat: 19 juni, 2013 i barnböcker, böcker, bibliotek, bokbabbel

9789155256098_200_piraternas-fangeLille Nästminstingen var också på bibblan förra veckan, han fick äntligen sitt bibliotekskort! Lyckan var fullständig!

Han passade även på att låna hem lite böcker över sommaren. En del som jag tänkte vi skulle ha som högläsning, två böcker om något spöke, får återkomma med titlarna sen.

Och så lånade han Hungerspelen! Alla tre delar i en, samma som Stor-E har här hemma. :D

Jag frågade varför just den, han sa att han vill läsa den men att Emmy kommer aldrig att låna ut sin bok till honom. Tur biblioteket finns då så att han också kan få läsa den.

Jo men titta här, Min osynlige vän hette en av de andra och så Sökes: Vilsna spöken av Louise Arnold.

Den fjärde boken han lånade var Piraternas fånge, tror jag eller så var det Piraternas skatt, hur som haver så har vi båda två men det är samma sak där, han tror inte han får låna den av Lill-E.

Jag struntar i om de lånar böcker vi redan har hemma, det som betyder mest är att de lånar överhuvudtaget och att de läser.

Men tom jag vet att Nästminstingen inte kommer att plöja igenom alla dessa innan sep, men vad tusan gör det, läser han några sidor ur alla böcker är det ok, jag kan läsa högt ur tre av de iaf så det jämnar ju ut sig i slutänden.

Lämna en kommentar