Bokmässan, igen.

Publicerat: 30 september, 2014 i bokbabbel

image

Jag hade ju ingen större lust att gå dit i år och när vi väl var där, då var det skoj, men på tok för mycket folk, för mycket montrar och publik som stod i gångarna för att lyssna på vad författarna hade att säga. Jisses vad det är jobbigt.
Bokmässan är för alla, det tycker jag, men när man går där i den tryckande värmen, i trängseln då kan man inte göra annat än undra vad de gör där, de som inte har ett dugg med böcker att göra. Vad hade hänt om man tagit bort allt som inte hade med böcker att göra, om man tog bort de som inte sålde böcker då hade man kunnat flytta om alla andra och ned det säkert fått bredare gångar, man hade kunnat göra det lite bättre vid montrarna, så att inte besökarna som vill lyssna på författaren i monter x stoppar upp i gångarna. För som det är nu så kommer man varken fram eller tillbaka.
Sen hade ett bättre samarbete mellan mässansvariga och förlagen varit bra, då hade kanske mässans websida fått sig ett upplyft, så pass att man där kan hitta allt, när, var, hur. Nu är det svårt att veta när förlagen gör ditt och datt, när författare x ska prata eller signera. Bättre monterprogram på websidan med,andra ord, för det är inte alla som har Facebook så man kan tacka ja till mingel och signeringar där. Om man haft bättre websida så hade man dessutom haft allt under ett tak, plus att de kunde koppla det till appar för både ios OCH Android.
Sen sådana otroligt bra vattenautomater som det bla finns uppe vid området där bloggambassadörerna håller till, varför finns inte de i varje hörn, det hade underlättat för alla som törstar ihjäl.
Jag älskar bokmässan, det finns, vad jag tycker, en del som kan göras bättre.
Luften säger nog många, men det blir nog svårt om de inte skaffar tak som är öppningsbart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s